Nieuws

1 april 2021

Robin is online: mijn zangmethode voor kinderen en jeugd!

Een droom die werkelijkheid wordt: mijn innovatieve en vrolijke zangmethode Robin is online op  www.singwithrobin.com!

Vanaf 1 mei 2021 kun je de eerste producten bestellen op de nieuwe site, bedoeld voor kinderen van 6-8 jaar, in het Nederlands en in het Italiaans.

Evviva Robin!

30 januari 2019

Conservatorium van Brescia & meer!

Supernieuws!

Vanaf januari 2019 ben ik docent van de Jong Talent afdeling van het Conservatorium “Luca Marenzio” van Brescia! Ik geef in Brescia de cursus klassiek zang, en in het filiaal in Darfo Boario Terme, aan het meer van Iseo, de cursus solfège. Op 25 januari ontmoette ik voor het eerst mijn nieuwe leerlingen, die tussen de 7 en 15 jaar oud zijn. … Dat ik als “winnaar” uit de nationale selectieprocedure ben gekomen is echt te gek!

Maar er is nog meer leuk nieuws: sinds deze maand is de zangcursus van Stichting Le Muse e le Dolomiti van start gegaan;
ik ben uitgenodigd om een driedaagse workshop stemvorming te geven aan het Coro Filarmonico Trentino en….
er  staan 5 nieuwe concerten op mijn agenda: in april zing ik voor het eerst de solo altpartij (en ook koorpartijen) in het Paas Oratorium van Bach, en in zijn Kantate BWV 106 “Actus Tragicus”.

2019 voelt ok! 🙂

25 0ktober 2018

Ik ben docente bij de Muziekschool “Il Pentagramma” in Tesero!

Vanaf dit seizoen (18/19) maak ik deel uit van het docententeam van de Muziekschool “Il Pentagramma” in Tesero! Ik geef twee cursussen: klassiek zang, en stemvorming (een meer op koorzang gerichte cursus). Leerlingen kunnen terecht in de lesruimte in Moena (met dank aan Ensemble Canticum Novum) of in het hoofdkwartier in Tesero.

Tesero is een belangrijk cultureel centrum voor de Dolomieten. Ondanks het feit dat het dorp nog geen 3.000 inwoners telt, beschikt het over een mooie bioscoop / theater (met orkestbak!), een kamermuziek- en concertzaal (waar momenteel een nieuw orgel wordt gebouwd), een gerenommeerde orgelfabriek, een dansschool die aan de Royal Academy of Dancing verbonden is, meerdere koren en kinderkoren, een blaasorkest, een theatergezelschap, en dus een muziekschool: “Il Pentagramma” is het muzikale referentiepunt voor kinderen en volwassenen uit zowel de Fiemme- als de Fassavallei, en is gehuisvest in een splinternieuw gebouw met mooie ruimtes.

14 september 2018

Welkom op mijn nieuwe website!

NEEM CONTACT OP